Spalatoria de covoare Profesional Tg-Mures

Alege experienta si calitatea! LIVRARE IN 2 ZILE !!!

Servicii

  • Pregatire de spalare gratuita, inclusiv aspirare praf si curatare pete profunde
  • Spalare in profunzime a covoarelor fata /verso utilizand instrumente si solutii profesionale
  • Uscare rapida in hala special ventilata si incalzita,  ceea ce  elimina riscul imbacsirii covoarelor si acumularea de praf  in timpul uscarii (din acest motiv atat iarna cat si vara timpul de uscare si livrare este acelasi) 
  • Pregatirea covorelor inainte de livrare: masurare si  aspirare  finala
  • Livrarea covoarelor in maxim  2 zile lucratoare de la preluare

La noi covoarele nu sunt tratate “regeste”, la noi sunt tratate asa cum e normal sa fie spalate si uscate covoarele,  adica sa nu fie puse pe jos in urma unei masini de pe care tocmai ai dat jos noroiul,  iar dupa aceea, pentru a-i da curateniei si igienei lovitura de gratie, il atarni pe un gard sau vreo bara, la soare (daca este!), la strada, sa se umple de praf pana se usca. Nu, nu asa se procedeaza la noi in firma; noi ne gandim ca dupa ce plecati de la noi  poate doriti sa va jucati linistiti cu copilul dvs. pe covorul proaspat spalat. Spalat si dezinfectat pentru ca detergentii pe care-i folosim contin substante care au acest efect. 

Scopul nostru e sa aveti un covor bine spalat, bine uscat si care miroase bine. In speranta ca v-am convins de calitatea serviciilor noastre, va asteptam sa deveniti clientul nostru, iar daca sunteti deja, va multumim frumos.